Kezdőlap / Közösségi ház / Flower Art Design

Flower Art Design – ahol megtalálod a benned rejlő csodát!

Petró-Madari Virág vagyok, a Flower Art Design megálmodója. Közel tíz éve készítek egyedi kézműves termékeket. Első munkáim quiling technikával készült képek és ékszerek voltak. Később különböző festési és technikai megoldásokat tanultam. Teljesen elbűvölt ez a világ. Az alkotás nyugalmat és feltöltődést biztosított.

A kreatív időtöltés és a művészetek iránti érdeklődést, szeretetet gyermekkoromból hoztam magammal. Édesapám részéről zenész családba születtem. Mindig közel ált hozzám az alkotás öröme.

Így döntöttem el, hogy lehetőséget teremtek gyermekek és felnőttek számára, hogy megtalálják az “arany középutat” az elektronikus eszközök használata és az emberi kapcsolatok építése között.

A célom az, hogy a hozzám érkező, alkotni, kikapcsolódni vágyó egy plusz érzéssel távozzon amely megnyugtatja és feltölti.

Olyan időtöltést szeretnék biztosítani ami kisimítja a megfáradt idegeket. Hiszem, ha az egyén megtalálja a számára megnyugtató időtöltést, a családjában és a munkájában is koncentráltabban tud teljesíteni.

Kövessétek a Flower Art hivatalos facebook oldalát!

További közösségi programok