Felnőtt táncórák

  • Szerda 17:45-18:45 – Kezdő társastánc
  • Szerda 18:45-19:45 – Haladó tanfolyam
  • Szerda 19:45-20-45 – Női latin szóló

Árak

  • Alkalmi: 3200Ft/alkalom/fő
  • Bérlet: 11.500 Ft/fő (4 alkalom)

Jelentkezés

E-mail: jambrik.lilla@gmail.com
Facebook oldal: Jambrik Lilla – Társastánc

 

Foglalkozásról

Szükséges váltócipőt hozni, hogy óvjuk a Szegletház termének tisztaságát, kezdőbbeknek kényelmesebb tornacipőt ajánlok. Gyerekeknek szintén tornacipő a megfelelő viselet.

Az órákat általában igyekszem a csapat szintjének megfelelően összeállítani, mindenki tud újat tanulni. Számomra fontos, hogy tanítványaim ne csak lépésszintű tudást sajátítsanak el, hanem az egyes táncokra vonatkozó technika szabályokat is, valamint az adott tánc stílusára is ráérezzenek.
Célom, hogy a tanítványaim magabiztos tánctudásra tegyenek szert, hogy bárhol bárkivel lépnek a táncparkettre, sikerüljön a tanultaknak megfelelően boldogulni.

De persze ne feledkezzünk meg a tánc mentális és lelki hatásairól sem, a tánc örömforrás. Az órák oldott, remek hangulatban szoktak telni ezért örömmel látom, amikor tánc után még maradnak a tanítványok kicsit beszélgetni.

 

Bemutatkozás

Jambrik Lilla vagyok és nagy örömömre szolgál, hogy alkalmam nyílik társastánc tanfolyamokat indítani, a kistarcsai Szegletház gyönyörű termében.
A tánc szeretetével születtem, hiszen szüleim a KISZ Központi Művészegyüttes néptáncosai voltak. A társastánccal 7 évesen ismerkedtem meg, amihez balett oktatás is párosult, majd elég hamar belecsöppentem a versenyzői létbe. Szorgos munkánknak meglett a gyümölcse, akkori párommal többszörös magyar és diákolimpiai nyertesek lettünk. A gyerekévek után nyakamba vettem a táncos cipőimet és külföldön igyekeztem elsajátítani a versenytáncok komoly technikai tudását. Szüleimnek köszönhetően elég fiatalon lehetőségem volt külföldi edzőkkel együtt dolgozni, így akkorra már hozzá voltam szokva a nem anyanyelven folyó munkához és tanításhoz, az otthontól való elszakadáshoz viszont nem tudtam.

 

17 évesen úgy döntöttem hazaköltözök és hátrahagyom a versenyzői múltam.
Ám hamar kiderült, hogy azzal a fajta életformával, amiben akkor már 10 éve éltem, az egyetemista lét nem tudta felvenni a versenyt, hiába próbáltam küzdősporttal fűszerezni a mindennapokat.
Így szó szerint új vizekre eveztem, óceánjáró hajókon táncoltam és tanítottam az azt következő 7 évben. Rengeteg tapasztalattal, élménnyel gazdagodtam, többek között a nem versenyző táncosok fejlesztésének és tanításának készségével. Mint sok más embernek az életében, nekem is a vírushelyzet hozott egy nagy változást, ám hozzásegített a döntéshez, hogy a jövőmet itthon építsem tovább.
Belevágtam hát, egy saját táncos közösség kiépítésébe, ahol nem csak a tánc testre gyakorolt hatásaival gazdagodhatnak a tanítványok, hanem részesei lehetnek egy kedves és segítő közösségnek.

 

Ezen tervek megvalósításának közepette talált rám Bea és adott lehetőséget, hogy én is, az általuk megalapított Szegletház közösség tagja lehessek.
Így izgatottan várom a szerdai napokat, hogy megteljen a terem a latin zenék ritmusával és továbbadhassam a tánc szeretetét, gyerek és felnőtt tanítványaimnak.

Jambrik Lilla

További közösségi programok a Szegletházban