Kezdőlap / Aktuális / Felvételi előkészítők

Készülnétek a középiskolára?

Szakembereink segítenek abban, hogy valóban sikeres legyen a középiskola, hiszen matematikából és magyarból tartanak felvételi előkészítőket.

Magyar felvételi előkészítő

A mozgásterápiák mellett folyamatosan készítek fel gyerekeket középiskolai felvételire, tanulmányi versenyekre személyesen és online is. Nagyon fontos számomra, hogy biztonságos tanulókörnyezetet alakítsak ki, ahol a gyermek bátran kérdez, gondolkodik. Közösen elérjük, hogy a gyermek bízzon önmagában, legyen magabiztos a tudásában, nyugodtan álljon a kihívások elé.

 

Nagy Ildikó

Nagy Ildikó

Magyar-történelem szakos tanár, ESMT oktató, KMT oktató

Magyar csoportos felvételi előkészítő órák

 • csoportos: A foglalkozások 4 jelentkező esetén indulnak és maximum 6 fősek.
 • Időpontok:
  7. osztályosok: péntek 14:00-tól 15:00-ig
  5. osztályosok: péntek 13:00-tól 14:00-ig
 • Ár: 4000 Ft/fő/alkalom (60 perc)

Érdeklődés és Jelentkezés:
06 30 / 589 05 15
barangoloesmt@gmail.com

Matematika felvételi előkészítő

Az idei tanévben felvételi előkészítőt indítok a Szegletház Gyermekfejlesztő épületében, Kistarcsán a Rózsa u. 22-ben. 

Az első foglalkozások tervezett időpontja február 8., illetve február 9. Így a gyerekeknek egy egész tanév jut a felkészülésre, nem kell kapkodni, van idő elmélyíteni a tudásukat. A tanév utolsó foglalkozása június 13. illetve június 14.

A felvételihez szükséges tananyagot témakörökre bontva ismételjük át, ehhez elméleti és gyakorlati feladatokat kapnak a, külön kitérve az éppen előkerülő esetleges elakadásokra. A témakörök sorrendjét a kerettantervhez igazítom, és nagy gondot fordítok a matematikai gondolkodás és a matematikai szövegek megértésének fejlesztésére.  Minden alkalommal az aktuális témához kapcsolódóan kapnak házi feladatok a gyerekek korábbi felvételi feladatsorok feladataiból, és online gyakorlási lehetőségeket is küldök alkalmanként, mellyel saját tudásukat is ellenőrizhetik. A tanév végén egy próba felvételi megírására is lesz lehetőség, melynek javítása után szülői konzultációra is lehetőséget biztosítok.

A jelentkezéshez kérem a lenti e-mail címre elküldeni a gyermek nevét, osztályfokát, a számlázáshoz az egyik szülő nevét, címét, e-mail címét, telefonszámát.

Az online feladatok megoldásához szükségem lenne egy e-mail címre, ez lehet a szülőé vagy a gyermeké is, a lényeg, hogy a tanulók ezen keresztül gyakorolhassanak a feladatok segítségével.

Bármely további kérdésre az alábbi elérhetőségeket szívesen válaszolok.

Szabóné Kiss Gabriella

Szabóné Kiss Gabriella

Matematika tanár, fejlesztőpedagógus

Matematika felvételi előkészítő:

 • csoportos max. 6 fő
 • Időpontok:
  7. osztályosok: csütörtök 14:00-15:00
  5. osztályosok: péntek 14:00-15:00
 • A foglalkozások ára 4000 Ft/fő/alkalom, melyet készpénzben vagy átutalással lehet kiegyenlíteni alkalmanként, vagy havonta. A számlát a fizetési gyakoriság alapján e-mailben küldöm. 

  24 órán belüli lemondás esetén alkalom díjának 50%-a kerül felszámításra, 24 órán kívüli lemondás esetén nem kerül felszámításra a díj.

Érdeklődés és Jelentkezés:
06 20 / 389 60 63
kissgabriella@hotmail.com